Sunday, February 27, 2011

MOVIE : BATTLE LOS ANGELES 2011


Setelah sekian lama tak update blog, hari ni baru aku tergerak hati nak post entry sebab tak tau nak buat apa dah. Bukan apa, cuma aku tak ada idea je nak tulis entry apa hari2 dah. Kalau rasa terlebih rajin baru update blog lepas ni. Tapi baca jugak blog2 lain walaupun tak update blog sendiri. Bulan ni movie baru nak keluar, tajuk BATTLE LOS ANGELES. Hanya movie2 tertentu je aku akan habiskan duit utk tengok dekat wayang dan movie ni salah satunya nanti. Movie yang lain2 download je, takpun mintak dekat orang. Bukan kedekut, jimat.



17/3/11

Movie ni macam movie2 lain je, manusia berperang dengan alien, tapi mungkin ada kelainan sikit dari segi special effect atau pun bentuk alien tu. Bandar Los Angeles ni benteng pertahanan terakhir dunia menentang alien2 tu. Kalo Malaysia yang kena serang, kejap je hancur rasanya. haha. Bagi kaki2 wayang dan minat dengan movie2 bergenre aksi ni mesti tertunggu2 movie ni keluar dekat punggung panggung wayang. Kalo yang tak minat tengok wayang tu tak apa, boleh download nanti. Selamat menonton.


2 comments:

Farhana Sahri said...

nak tiket free..hehee..

yeay..update blog pun dia..hehe...

Anonymous said...

nak tengok cerita ni..mesti best