Thursday, December 2, 2010

..:: Kahwin Main2 Lagi ::..


Tadi aku jumpa lagi manusia yang kahwin pelik2... haishh... Apa kejadahnya manusia zaman sekarang ni.. Dengan bantal busuk
 pun dia nak kahwin.. 


owhh.. muchukk.. i lapp u co much... muahx2..


" Awak nak kahwin dengan saya tak, " tanya lelaki tersebut.


Pengantin wanita tidak menjawab.. Si pengantin 
lelaki terus bertanya.. 

" Awak nak kahwin dengan saya ke taknak ni, saya lempang kang!! " 

.....

" Ohhh,ok fine.. kita clash.. " 


Begitulah berakhirnya cinta suci murni sepasang kekasih yang 
baru nak berkahwin.. agaga..


Mamat ni sebenarnya obses dengan watak cerita2 anime.. Ala, yang budak2 OTAKU tu.. korang tau ke tak otaku tu apa benda?? Otaku ni orang yang gila2 sangat gila anime dan mangga.. Kalo kes ni aku tak panggil otaku dah, aku panggil OTAKKAU.. harhar..Kat mana2 mamat ni bawak bantal tu, sampai pergi makan sekali, siap hidang makanan untuk bantal dia, macam r bantal dia tu boleh telan makanan sendiri.. Dah macam gila meroyan pun ada jugak aku tengok dia ni.. Nanti macam mana la dorang pergi honey moon erk, mau berlubang bantal dia tu dia kerjakan.. wakaka.. Takleh bayangkan anak dia macam mana nanti.. grrr..


Kalau nak kawin tu, jangan r kawin dengan menda pelik2.. Yang perempuan dengan lelaki, yang lelaki dengan perempuan.. Yang songsang tu sila2 r balik ke pangkal jalan ye.. Renung2kan dan selamat beramal.. 




p/s : cukup tak aku nak kawin guna duit tabung nuff aku?? ..erkk...


30 comments:

nama.aku.lynn said...

rase kesian+kelakar pon ade..haha

mia said...

hahahhaa...klaka la dialog tu...kahak..seyesly lawak...hehehe

~ Warna Warni Kehidupanku ~ said...

hahahhaa byk keh duet nuff awk tuh? kawen ngn tilam bntal bole la kot. hehe

mRa amira said...

cepat lah awak kite kawen dgn duit tabung nuff tuh~

:P

IEKAH MOKRI said...

wah kahwin ngan bantal busuk

Amalina Jo said...

kenal srg ni , nak kahwin dgn watak dlm game Love Plus :D

~aLiYa~ said...

ade jugak orang kawen dgn roller coaster. lagi sewel! T_T

nazalya said...

kepelikan btol org2 nih..
penah dgr ader pompuan kawen dgn diri sendiri?? lg sewel tuh.. aha..

cikAida said...

hahahaa..
kelakar laa..
ade jugak eh org mcm tuh

Syamil Hafiy said...

ada penah dgr orang kawin ngan eiffel tower . lagi pelik . haha .

Yellow LEOpard said...

giler betol..haha

Nur said...

soannya org tuh...ish2...fanatik sgt

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

org macam ni sebenarnye ade penyakit mental taw..huhu..bahaye woo..sian bantal tu, macamane rupe kalau bantal tu ngandong nanti?..agagagaa

Leyaa said...

haha LOL xD

azwa_amani said...

peliknyerrrrrrrrrrr :P

Miss Lemon said...

sy ada 4 bantal busuk
tp sy nak kawin ngan lelaki
sbb sy pompuan
hekhek :P

Luffy said...

hahaha...sy nak kawin dgn bantal pelok gune duit nuff..wakaka..:p

Fakhrur Razi berkata said...

errr cmner lah dgn zuriat dia =.="

khaiyisah husna said...

huk aloh!~ xthrill lsung kawen nge bantal..kawen r nge kayu balak ke, nge besi ke, ish3...

manusia kalo dah fius normal tercabut,mcm ni ler...kesiannn...huk3

Ain Zulaikha said...

biar betl.. ni orang gila ni.. haha

nadey said...

aku rase nk nanges tgk die ....sedih
loser sbb xdpt awek mcm anime...kawen ngan bantal....

plz pahami prasaan die !!!!hahahahahha

Luffy said...

biawak goreng ~ aku paham perasaan dia..wakaka

qiela said...

ahaha..
kawen dgn bantal!!
ok what bg sesiape yg nak menjage haty sendri..
konon2 x nak terluke la 2 yg kawen nan bantal uh..
hehe..klakar gak..
;)

luffy jgn try k..
hehe..

boy™ said...

Cara mudah untuk menaikkan trafik blog anda.Mesti Buka.@ http://backlink10.blogspot.com

Hidayah Hanif said...

ahahahaa..ko de tgk tak..yg baru2 ni..kahwin ngan diri sendiri..ape ke bangang nyeeee...hahahahaa

Luffy said...

hahaha..aritu aku dh post entry pasal kawin diri sendiri...sgt sengal mereka2 itu..:p

Siti said...

haha takleh blah betul la..macam ni pun ade ke? eh kalau saya, bukan otakkau..ATOKKAU nak kawen dgn bantal pulak..gilo ke ape :P

red girl said...

hhaha mcmana lah nak dapat waris tuh :)

Faiz Tapit said...

hanjingkau.... hahah

Luffy said...

paiz ~ cehhh...kasi r comment membina cket..taw r dah top bloggah..wuwu..LOLZ..

red girl ~ x taw, dapat anak berkepale bantal kot nant..muahaha..