Friday, December 3, 2010

..:: AWARD FOR FOLLOWER ::..


Hari ni first time aku nak bagi AWARD.. Tetiba terasa nak bg award dekat follower terpilih.. No yang bertuah tersebut adalah..

432




Mari lihat blog siapa yang kena..

...
...
...




Tuan blog ni name dia   Cik Ungu Violet
jom jenguk dia..


Ucapan terima kasih buat blog2 yang follow aku.. Tanpa korang, sape r aku.. Next time aku bagi Award lagi kat blog2 follower aku yang lain ok.. 


7 comments:

eMMe said...

tahniah cik ungu violet....!!!

Miss Lemon said...

tengsss tlg promot blog org
eh eh
silap
hakhak :p

forever love said...

tambah 4 nom..jg blog sy..wee~

MiSs TOrA said...

tahniah3 utk cik ungu violet =) tora suka jgk pegi blog die tu

Cik Ungu Violet said...

OMG! cik ungu menang motor! kah3. time kasih inchek luffy! :D

.::: Princess MOMOY :::. said...

creative giler cara ko bg award tu dear....haha...

Luffy said...

hahaha...creative ke momoy?? ngeh3..

Cik Ungu Violet ~ amek Award anda..kalo tak saya bg orang len..tadi ade orang minx award jugak..hahaha..guwau je..:)