Monday, December 27, 2010

..:: Keputusan Contest ::..


Contest ni dianjurkan buat kali pertama oleh pemilik Blok Budak Kampus bertujuan untuk suka2 saje.. Sambil berblogging boleh cuba2 main sudoku
 dan soalan yang bagi tu pun tahap dia tak susah mana, biasa2 je.. Nak tengok berapa orang dari kalangan blogger suka main menda alah ni..
haha.. Dengan ini diumumkan pemenangnya.. jeng3..



...
...
...
...
...


relaxx luuu...


...
...
...
...
...
...
...




1st Prize
NO. 50 CIK ZATI


fuhhh..


2nd Prize
N0. 71 CIK CEKODOK


rajin2.. 


TAHNIAH CIK ZATI & CIK CEKODOK.. 
Nanti inform jenis talian yang anda gunakan dekat ruangan komen entry ni


Ni pulak beberapa jawapan dari peserta2 yang lain.. 


SyUhAdA
besaq2 punya..


syamiera
semart2..huhu


MisS NadRAH
ni ada kaler lain2.. 

yang ni siap ada bintang.. bagus2..


Yang tak berjaya tu jangan kecewa sangat sampai membuat aksi terjun bangunan atau minum racun tikus.. hoho.. tetiba je.. Mungkin tak ada rezeki lagi time ni.. Just anggap main untuk suka2 je k.. Next time akan ada lagi soalan2 sudoku untuk next contest.. 


TERIMA KASIH PADA SEMUA CONTESTANT KERANA 
MEMERIAHKAN CONTEST NI!!


p/s : ehh..matching x jawapan dengan nama tu? dah pening tengok sudoku je..harharhar..

37 comments:

ADfeez said...

alaaaaaaaaaa.... x menang.. xpelah... hehe.. congrats to all winners...ladies, u guys rock!!!

MAKCEK bukan NENEK said...

hahaha
kreatip.
selamat macek x join lao x nomot2 tu habeh macek letak bintang2 .
congratzz winner ^^

fariz said...

tahniah!!!
sy x menang tp enjoy join contest nie(mood hampa)..hahaha..but life must go on..i'm waitin' da next challenge..huhu..(^_^)

MisS NadRAH said...

hehe..walau diri ku kalah..
tp bangga seposen..sebab ade jgk kat atas..nanti ade contest agi..jgn lupe ajak..

tq bro! =)

Shag said...

Tahniah untuk pemenang ;)

+dieabella+ said...

sedih...sob3...

aanie said...

ala..x dapat ek???huhu...

cekodok said...

wah...saya dapat no2 la... yahoo..

AziE-rAh said...

Huhuhu... X der rezeki nmpk nya.. Tp x perlah.
Jawapan btl. So ttp enjoy... :)

miss miera said...

adesss...
xde rzeki ..
nk lagi contest sudoku boleh ??
ngee ~~

cekodok said...

saya guna maxis...

cikanna said...

tahniah semua pemenang..

♥NuR SyAFiQah♥ said...

congrats kepada semua pemenang :)

puteri syamiera (aisyah) said...

xmenang..
at least ade jgak nme dkat atas..
but slah ejaan lak..(ot's okey)..

congretzz dkat both pemenang..:)

me_nazri said...

aaarrrgghhhh...x menang..... huhuhu

p/s: ko dok blok mane....mau gaduh nih... :)

misz FaTiN said...

tahniah pd yg menng..

jwpn sy sama,, tp i'm not lucky person.. so sad.. T_T

chittysarah said...

ingat baru nak merase adiah~~
tapi xpela..rezki di mana2..
agaggaga

congratz to all~~

Luffy said...

takpe2..next time ade lagi contest..
just untuk syok2 je main menda ni..huhu

zati said...

saye pakai maxis

Muhamad Zaki Zafir said...

saye pakai cel..oh x mng rupenye. :D

Mra Mastura said...

xmenang.xpe :)
congratz pd lain.. :)

t luffy kun buat lagi contest :) eheh

sarah abadan said...

pergg! nak terjun bangunan sambil pekena racun tikus la gini! bhahah~ joking2~
congratez sape yg menang tu... ;)

.ima. said...

tahniah kpd pemenang! ;) eh jawapn kte samelaa ! :P hehe btw sorie luffy tak dpt reply komen n kat shoubox uh..internet semput je ni..hehehe btw thanks anjurkan !nnti kalau wat lagi, bgtau ima tau :)

Cute MuM said...

tahniah pada yang menang..
nanti nak try join lagi kalo ada..

TiMmiE said...

sy bukan shekechik..hehe

anyway, thanx. ^^

Luffy said...

hehe..dah ubah nama tu..jawapan awk len dari len..nice2..^^

cOnfuSeME said...

congrat to all winner...
nice contest actually...;D

Cik Su said...

haha.. excited je aku wat awal2.. tak menang pun. hampeh

akmafaizal said...

tahniah3 pada hok menang tu..takdo rezeki CK kali ni. Moga2 rezeki terlebih utk next time.Amin

iza said...

Salam..

Tahniah pd yg menang...

mynameismy said...

kalah sudah...T_T

ninjakecik said...

congrats spe2 yg mng.. next time bole wat contest ni lg.. hehee

Nurul Sharmila said...

congrate pada yg menang.... cayala korang! korang mmg tbaik.. wehuuu...
enjoy dpt join contest neh... cyes best... thanks to Luffy jugak.. :D

cg_mila said...

waa.congrates pd yg menang.x de rezeki nak menang.tp x pe, ttp puas hati sbb jwpn betol.njoy dis contest.hehehe;D

Luffy said...

hehe..xpe2..try untuk next contest k..ni baru introduction contest je..

syamimi fatin said...

tahniah utk semua pemenang :)

Belalang Hijau said...

nape belalang x menang? ape salah belalang? x puas hati nih! nak buat rusuhan ah! bakar kerusi! bakar! bakar! bakar!...


har har har gurau jer tuan blog...tahniah pada yang menang...hee