Tuesday, December 28, 2010

..:: Air Oh Air ::..


PERHATIAN : GANGGUAN BEKALAN AIR: SYABAS AKAN MEMBUAT PENGHANTARAN BEKALAN AIR SEBANYAK 10 LORI. SEGALA 
KESULITAN AMAT DIKESALI.


Hari ni berapa orang pergi kuliah tak mandi haa.. Cehh.. takkan r nak ngaku pulak.. Kalo wangi2 tu confirm bau deodorant atau perfume.. Bukan semua r kolej tak ada air, cuma beberapa je.. Kalo dekat matrik dulu lagi r bapak banyak kali air takda ( kena catu kot ).. Time takda air confirm penuh je 
masjid tapi tandas masjid je r.. hawhawhaw.. 

Time air takda ni tekak pun kering, rasa nak makan aiskem pulak.. hoho.. tapi budak JPA pun tengah mengalami krisis kering kontang jugak sebab duit tak masuk lagi.. Mungkin golongan2 PT sedang bersuka ria sambil menari2 menikmati duit pinjaman mereka.. 


slurppp2..

ahh.. ahh.. sedapnya.. hmm..lain macam je bunyi.. 


walaupun bau busuk kurang wangi sikit hari ni tapi aku tetap bersyukur lahir kat malaysia sebab senang nak carik air dan makan aiskem tanpa 
risau kena bom oleh pengebom berani mati..


16 comments:

miss miera said...

g class xmndi !!
baru rockkk yawww... hehe

NadiRah said...

sian3...huhu

Anisa Hang Tuah said...

hehhee
dah puas tak mandi pegi kuliah.
uum selalu tade air

ashraf said...

kurg hajau ko kate duit pnjaman

Sab Buenoo said...

hoi3 busuk. jangan visit city aku hari ni hokey.
hahaha

putERi-kAtEk said...

larikkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahahaha.......tak mandi

Faiz Tapit said...

dem2!! xde air

Cik Embun said...

niee gosok gigi x??
haahahaa....

azwa_amani said...

huishh..xde air susah lah...lebh bek tade letrik dari takde air..

Yan said...

sedapnyer eskrim.. yg bawah sekali tu

salam jemput undi baby saya klu sudi
http://www.mayaqarmyla.net/2010/12/jom-vote-adik-dhuwa-haziq.html
tq

Cik Su said...

kat sini pun tak dak air.. harap bersabar la ye. haha

+dieabella+ said...

fuyoo!ko jpa eg??hehe

Amalina Jo said...

boleh tak alasan tak ada air , tak nak g kelas?

Dark Chocolate said...

haaa,terliur tgk eskrem tuhh :P

qiela said...

haha..
msty tergolong skali erk dlam golongan yg g klas x mndi 2?
heeee..
:)

BezBuddy said...

keris mas pn xde air...tp certain blok jela...huhuhu...tension giler