Tuesday, December 7, 2010

..:: Kami Benci Profile Baru [Face.Book] ::..


Siang tadi aku bukak fesbuk pastu pergi dekat profile member 
aku tengok dah jadi lain pastu ada kuar button tulis



'Get the New Profile


Ehhh.. peliknya profile dia ni pastu terus aku pangkah.. haha
Apa yang lain?? 


1. Send message dan poke dekat belah kanan atas
2. Information dekat bawah nama kita
3. Wall, info dan photos dekat bawah profile pic
4. Friendlist gambar besar memanjang ke bawah



Ni group mereka2 yang dah terlanjur.. aku join sekali sebab 
nak tolong gelakkan dorang.. huhu


smile..smile..smile..


Setakat ini komen2 yang diterima dari mereka2 yang dah cuba profile
 baru masih negatif.. belum jumpa lagi yang komen positif seperti

" lawa dow profile baru ni, siyes "

" my new profile so cute, I loike, "

LOL!!

komen2 dorang


Kalo korang tak suka profile baru tu sila lah pangkah ye




p/s : terlajak perahu boleh diundur, terlajak tekan2 FB binasa.. 

46 comments:

MiSs TOrA said...

tora pn br pasan ish3 pelik la profile bru tu dah biasa dah dgn yg lama x dpt nk tima yg baru tu kekeke

Anisa Hang Tuah said...

hehh
nis tak suke fesbuk baru
bikin panaass jee
sgt kuno

fa-in said...

http://geniusgeeks.com/2010/12/how-to-get-old-facebook-profile/comment-page-1/

cube try link ni, ak try jd skjp je kecewa..xsuke jgk,xdpt hide feedback da.

cik WaWa said...

aduiyai..seyes xbesh profile bru...aku da terlajak perahu nieh..cane nk tukar balik pd yg asal??

Diya Edhayaa said...

huwaaaaa....!!!!
xsuke..
kembalikan fb asalku..
kite komen kt org pn smue ley bace..
apekn daye.. nasi da jd bbur..
lau bbur mb sdap gk ley mkn...:(

schaze zainn said...

memang la mula-mula agak susah..
nanti lama-lama akan get use to it..hehe
macam dulu la, dulu FB dekat home tak macam tu.. then dah lama semua dah biasa..

mRa amira said...

mra xtuka~ hoho

sekarang tak dapat nak asik2 kalau kwn tu komen. kantoii jak. huhu

mcm full gilee wall kan kan
tengok mmber pnye fb..erkk

dayapelangi said...

haha. tau xpe !!! benci profile baru !!! benci ! benci ! benci !!!!

haniey said...

erm haniey xtau pn pasal ni sb da lama xbuka fb,sb selalu ngn blog je..hehe..erm memang peliklah..hehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy pun jadi tension jer member2 yang pakai FB profile yang baru nih .
sebab ?
1. dah biasa yang lam kot
2. nak comment kat wall d'all tapi cari window msg tu x jumpa

MY RECENT POST : Jom pegi Digi K-POP Live Concert di Malaysia

makcek bukan nenek said...

haha aku pon dah terlanjur .
agak panas jugak .
ramai yg bengang tahap gila kat fesbuk sal po5 baru nih . haihh

.::: Princess MOMOY :::. said...

naseb baek terlihat profile bru mber dulu
klu ter klik dulu
mesti tension

Amna.Qadeeja said...

alamak,baru je post pasal ni ahaha dah terlajak nk bt caner huuu pasrah saja T__T

black forest said...

myspace ubah profile, fb pun nak ikut gak. aiseyy...

♥WAN NURNABILAH♥ said...

yang baru tak best lgsg. mcm ape je. bosan.

Tasha said...

td awal2 da tekan X,mmg x best tgk kat member punye profile..huhu

Nurul Hani said...

hani suka sangat sangat.
suka sangat tengok orang terkena.
KahKAHkahKhA

nadey said...

hahahahhaha
patot la aku dgr kecoh2 pasai tukar bende alah ni hahahahhah pdn muke

nur 'afifah :) said...

cyess..!!tak lawa..! nsib baik tak upgrade lg..huhu..~~ :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

hari nie baru start benda nih ?

MY RECENT POST : Jom pegi Digi K-POP Live Concert di Malaysia

cikAida said...

taw xpee!!!
ta suke laa profil fesbuk yg baru nih..
ta cantek langsungg!!!
BURUK GILER!!!!!!!!!!!!!!

d.A.o.U.z said...

yes, the dislikers like me !!
hahaha..

syi Er said...

korang..kalau nak back to normal cuba deactivate fb korang..aku buat jadi.

pastu dy jd kejap prof baru kejap prof lama. mengong sket dh fb ni. gudlak. teeehee~

THE LEKAT LEKIT STORY said...

amenda tu dik??

little cart00n said...

boleh pulak pepatah baru tu ya?ahhaha

twinkle twinkle said...

MMG X lawaaa,,haha,,
da la xleh patah balik klaau tertekan haha

anamizu said...

tapi ade yg kate try deactivate pstu after 10 minit or more activate balik..
ade yg dh try and back to normal balik katenye..

bee honey said...

suke benor la sudoku ni...
xreti nk join..cmne..?
hahah~

dayah SnoW Heuka said...

haaa same like me!!! hbs na wat acane.. adess haii..

tp ada setengah org wat deactive naty dia old profile balik. korang wat la. mane tahu jadi.
tp dayah wat ta jadi :))

Aina Fadzila said...

waaaa, aina pun alami benda yang sama. terlajak klik new profile, merana kejap jiwa. HAHA. then siapp wat FB baru kot. dah geram sgt ;DD hee~ sekali ad laa membe cakap, pergi deactivate utk beberapa ketika. dia ckp 10 minute je kot. tp aina deactivate before smlm lagi dah. *gelak jahat* and, now, i got my old fb back. yayy! ;-)

Matika Love said...

yg baru x best...

Dhada Yahaya said...

Naseb baek ta click upgrade tuu . hih

Jejaka Terhangat said...

haha..seb baik aku tak brape nak berminat ngn facebook ni..guna profile lame je dah cukup..kesian kat yg dah terlajak perahu tu. kehkeh..

cik-terompah said...

buruk weh....

lea said...

serabai kan profile fb yg baru ni

syufaa said...

hahahaha!! ini sgt terase okay! sgt benci fb yg bru nih! :P

Azyan said...

waa.btol2.benci gla2 new profile tu.nk ubah g old profile,x bleh
serius x suka :(

Cik Su said...

cik su tak de lak cam tue

misyamissyou said...

hohoo..memang semak kot fb br..sengal je..nasib tak gi tekan..

. said...

http://ketawa-riang.blogspot.com/2010/12/how-can-you-change-new-layout-at-your.html

ni ade sikit info untuk korang. rasa2 nya perahu ni ada gear reverse kot!.hahaha. ni solution nya.
chill ye. :)

chittysarah said...

memang xbest profile baru tu..
xup to date..
eh..
hahahahha~~~

sarah abadan said...

haha...nseb baek saya x terasa nak tukar lagi...nk tunggu 10k org suroh tukar, baru saye tukar...kekeke

adek bie said...

saya tk suke jugak ..
adooyy ..
burok gyleee kowd ..
grr ..

adek bie said...

saya tk suke jugak ..
adooyy ..
burok gyleee kowd ..
grr ..

mOoN said...

saya pon x suka..buwuk..nyesal...click..

snf said...

tasuke tasuke. katakan tasuke katakan tasuke.