Tuesday, December 28, 2010

..:: JOM PERGI PADANG MAHSYAR! ::..


Ni la cara anda nak pergi ke padang mahsyar secara ekspress di mana anda dapat berbogel sesuka hati tanpa ada rasa kemaluan sedikit pun.. harharhar...


bahagian2 sulit disensored kan.. tuutt.. tuutt..

rawr..

kami gay!! ngeee~


Sebenarnya dorang buat menda ni sebab nak pecahkan rekod dunia sebelum ni untuk Naked Rollercoaster World Record di London.. 102 manusia tak tahu malu telah menyertai acara ni dengan jayanya dan berjaya memecahkan rekod sebelumnya iaitu seramai 32 manusia yang 
tak tahu malu jugak..


yang ni pun reti pakai baju.. lol..


40 comments:

Hidayah Hanif said...

gilos!

Anisa Hang Tuah said...

erk.
gila laa diorang
leh tak pki baju

NadiRah said...

ish3..
yang tua2 pon nak jugak..
mati terkejut baru tau..
hahah!!

azrinrahim said...

ad juga ker manusia macam nie..aish, pelik lh mereka nie..sudah berada diakhir zaman

Mra Mastura said...

=.= ape semakin pelik semua orang sekarang.. huhu...kat sane xapelah,
jangan kat malaysia pun nak start pelik2..

i am S!L4H.. said...

lol...ade gak ke gtu....
pitammm.....

asmaqhusna said...

gilak ah....!!!

tomatokering :) said...

aiyoo . ta betoi sungguh .

n i k l i s a said...

erk. macammacam owh...

ondeonde said...

gila..

fatin said...

perghhh!! tajuk!! haha mmg gilos diorang ni!

Amalina Jo said...

meh nak derma sikit baju , aishh -,-"

.:padie_eyla:. said...

ape kena dengan dorg nieee..

Syiela O-lala said...

saya maluuuu~ huhu

Vanilla Espresso said...

pada mereka dunia adalah surga..akhirat kelak kayu api..so kat dunia nie depa kena lenjan ssehabis baik..tu lah pasal sangup berbogel..tak ada rasa pape..malu..tak penah depa pikir..so biarkan depa semua bersuka ria sepuasnya..wakakakak

xDer said...

kalo dah bangang tu totap bangang jugak! hahaha tu pun masih ada yg dok gila2kan Mat Saleh tuk dibuat partner :P ermm

Cik Su said...

ee yak.. geli.. nanti datang blog cik su... cik su dah tag ko masuk contest blog terkemas

faqrul said...

xbtol..
xsejuk ke..

nohfee said...

gila betoi! la ni ade reality show naked plak daaa. gila betoi

lolitasinta said...

ngek toi . tataw maluu nox !
;DD

yan_n.i.m said...

asal jauh sgt dye zoom..?? xnmpk LOL..HAHA

Cik Mimie said...

eeeuuuwww...pe kejadah nye ni..haiyyaa!!

.::cEritEra Hati FaTiN::. said...

pergh..gilak itu olng..

Faiz Tapit said...

wooow... bogel... grrr

efa said...

ish2..gilor la..mcm2 la skrg ni..

syamira said...

hahha.yg da tua pon sibuk jugak nak join bogel.hahaha

faiq said...

peh.....negara mne ni?

aanie said...

takde keje...hahaha..

monmon™ said...

rabbit rabbit tuh pon reti pkai baju~
=.="

nana said...

hahahaahaha

Nur Fazilah Mustapha said...

Allah :O

Haha rabbit tu kelakar lah cute je :p
Btw hey, I still new in blogging! Keep in touch friend!Just followed:D

syamimi fatin said...

gila hapee

hnahdy said...

ish2 bahayak nie

♥e'in♥ said...

mak ai.. xsenonoh tol... =.='

Lizzie Yasmin said...

baju semulajadi tue.. cis gila byk kedot...

chittysarah said...

baju lutsinar??
agagaga
orang mat saleh=orang giler
bak kate orang2 tua kat kampung ku~~

lalalala~~

aQmam JaFFar said...

eeeuuwww.....geli giler!!
kulit kalu cntik mcm kulit telur x pe gak..haha

akmafaizal said...

adeh..tak senonoh tul..huhu

sarah abadan said...

macam beruk!

Marsha said...

tak geli ke dia nak duduk atas tu bogel2...??? hehehe