Thursday, November 11, 2010

..::Lawak Kerr ??::..

Ape ketawe2??.. Nak kene kew??.. agaga.. Ketawa2... hahaha.... hihihi... huhuhu... dan mcm2 lagi gaya ketawe bile diterjemahkan dlm bentuk msg.... ( kalo aku..agagaga ).. Macam2 komik aku dah bace tapi ade 1 komik ni yang paling LAWAK r!!.. lawak smpai usus pewot aku trseliuh... Adakah anda fikir mende bawah ni klaka??..





Ujang??..bullchit..



Dulu ok r...skrang??... hahahampeh... mb dorg dh xdak idea nk wat lawak kot...


Kalo ade mmbe2 korang tanya..." Wei, ade majalah ujang x?, aku nak bace, bosan siott..."
Anda lempang gune dua jari ( x kesah jari mane2 ) dan hentakkan pale mereka2 ke pale lutut anda utk menyedarkan mereka... pastu lari laju2 dari mereka...

Komik yg aku mksudkan adalah  ni....LAWAK  KAMPUS...

                        
Ni lah koleksi aku... 


 Art & Story by Keith



 
Ni yg latest... kalo rase mmbazir xyah beli... pnjam je aku punye... harharhar..


Lawak2 dia yg brsahaje dan up-to-date sesuai
utk golongan2 mcm aku.... 


 Nak tau lawak ke x try test cube dulu laaa... kalo dari awal sampai abeh anda still x ketawe, that means something wrong... kepale hotak anda.. lawak kott...agagaga...



Hope si Keith tu buat lagi komik ni pade mase akan dtang....


P/s : Jangan tahan kalo nk gelak..

15 comments:

DiNa RiaNa said...

memang terbaik!
saya pun suka!
=)

PP HYUN JAE said...

lolz

Akmar Naqhi said...

komik2 gempak starz memang berbaloi baloi beli :)

hakeem kira said...

mmg best

sha89 said...

wahh cm best jek..nnti aku g kedai crik hehe ;)

choc_vanilla said...

feveret komik ak tu...
weh minat zint x??

Luffy said...

leh tahan r..aku suke under 18...ganaz tp lawak...haha..

eita said...

saya suka baca APO?...

manis said...

lawak kampus memg best!!

Luffy said...

APO bez lg kew?? dh lame x bace..huhu..

yup..lawak kampus is da bez...huhu..:p

Eazy Izzuddin said...

suke bace
terbaek!
hehe

ZACK ENTRY said...

lawak kampus tu memang terbaik..=)

Luffy said...

hahaha...lawak kampus is da best...:p

Anonymous said...

lupyyyy,pnjam lawak kampus!!

achik yg kuat sgt membebel.. said...

ujang skg mmg xbest larh...dh mkin nipis..mahal plak tu...xtw plak kenaikan hrga minya ada kaitan dgn kenaikan hrga kertas...HAHAHA...

p/s : suka jgk gempak star tp pling layan komik shinchan...termuntah2 ketawa....hahaha