Thursday, November 18, 2010

..:: Kahwin Main2 ::..

Sekarang ni macam2 cara orang kahwin... makin lama makin pelik... Ada yang kahwin dengan mayat la, kahwin dengan anjing la....Diorang ingat comel ke buat macam tu.... Entah pape diorang pikir sampai buat kahwin pelik2....


muahhh2.... i lap u foreber....


Yang ni pun tak boleh blah gak... Ada ke patut dia pergi buat majlis kahwin dekat hotel semata-mata nak kahwin dengan diri sendiri... Yang ni kes kat Taipei ye, tak ada kena mengena dengan area2 belah sini... Kat sini InsyaAllah ok....agaga...





" Berkahwin dengan diri saya adalah satu cara untuk menunjukkan bahawa saya berasa yakin dan ceria serta saya menerima siapa diri saya seadanya, " kata Wei-yi

" Saya mesti mencintai diri saya sebelum saya mencintai orang lain. Saya mesti berkahwin dengan diri saya sebelum saya berkahwin dengan seseorang yang istimewa, " tambahnya.


Bayangkan kalau membe2 korang jemput datang majlis diorang, mesti korang nak tengok pasangan dia... Pastu dia cakap dia kahwin dengan diri sendiri.... What the.... ??
( Isi tempat kosong )...





Ditaip dalam keadaan pelik oleh Luffy




14 comments:

Yellow LEOpard said...

bengong gle kawen ngan diri sendrik.ish3

Hanis Azla said...

macam2.. banyak org banyak ragam..

HonEyBuNNy said...

hah??kwin dgn dri sndri??terkejut beruk ila..heheh

Luffy said...

hahaha..naseb bek trkejut berok...kalo trkejut pastu jadi berok lg parah..hehe

Hunny Maldini said...

kat india pun ada yang kahwin dengan anjing.
haishhhh

Luffy said...

huhu...dunia2...pelik2 org di dunia ini..:p

.::Gee::. said...

hahaha! nice info!.. boleh tergelak lak baca

~amalina~ said...

keje giler kwen ngn diri sendiri an..tapiii...betullah..kena hargai diri sendiri dlu drp org laen..tapi, xperlulaa sampai kena kwen sorang kot...:P

Melody said...

amboi...memang pelik lagi ajaib kejadian2 ni.. huhu...kot ye pun nak kawen... T_T

tikusdalamlab said...

harhar. yang untuk isi tempat kosong, letak what the fak ke, what the hell ke, or may be what the faking shit pun bolehhhhh :D

dayah SnoW Heuka said...

eh~ bes la kawin ngn diri sendiri.. pakai dress lawa2 hahaha 0_o mcm2 jek. utk kepuasan diri huuu

bukudiarysofea said...

buat motivasi dalam diri seniri sudahh.. taya nak majlis bagai.. :)

Hishyamuddin said...

hahahaha, nanti kawen ngan ape lak ntah..

Luffy said...

haha...mcam2..