Tuesday, November 16, 2010

..:: C.O.R.N.E.T.T.O::..



 


Aiskrim sememangnya sangat sedap dinikmati tak kira sama ada ketika waktu panas ataupun sejuk... Banyak2 aiskrim, Cornetto gak lah yang paling best... Walaupun harganya agak mahal sikit, tapi boleh lah layan sekali dua kala kan.... Dah banyak generasi cornetto dikeluarkan oleh Wall's tapi feveret aku yang black forest tu... Kalau korang nak masuk contest pon boleh gak... Sambil2 makan aiskrim boleh lah cuba2 nasib, mana tau tetibe menang ke kan.... agaga...



haaa...pilih2....singgit dua! singgit dua!...



perghh... ni stok sebulan ni... haha...



p/s : kalo nak makan cornetto jangan lupa ajak aku


7 comments:

eMMe said...

lame dah tak makan corneto, masih sedap cam dulu ke?
dengan cornetto kite leh tunjukkan kasih sayang kite pada sesorang ekkk...leh la akak beli satu share dgn abg, hehehe...

Yellow LEOpard said...

sedap lagi kalo aiskrem tuh ade org belanje..hek3

Hunny Maldini said...

aww tiba2 rasa nak mam cornetto lak.
yummiee

MiMiEy :) said...

aiskrim cornetto mmg sedap.
lagi2 kalau org belanja.
wahahaha.

~amalina~ said...

sedappnyerrrrr!!!
kalau la bleh dapat stok yg sebulan tu..:P

Amanina Sofea احمدل said...

hye..
nice blog..sdapnye aiskrim 2..
join my blog..
http://prettydollie-truestory.blogspot.com

sarah honey said...

luffy,jom makan eskrem dengan sarah.
jumpa kat kedai mak limat tepi jalan tuh.huhu