Monday, November 15, 2010

.:: Hai Selamat Datang Terima Kasih ::.

"Hai Selamat Datang Terima Kasih!" ...
 kata awek tukang check tiket wayang...
Tu lah ucapan yang kerap kali keluar dari mulut awek agak hot tersebut.. Dah macam Mesin Check Tiket aku tengok tapi tak apa lah, dah tu tugas dia kan walaupun agak hipokrit
 gak r keje macam ni sebab terpaksa senyum2 kambing kucing sebagai tanda mesra
 kepada semua orang... 



hai semua!!...


Apesal aku tetibe citer pasal awek kaunter tiket pulak ni?? .. Sebab sabtu lepas aku baru tengok cerita Skyline.... Perasaan teruja aku mula ditunjukkan melalu ekspresi wajah ku seperti perasaan ingin mengambil result SPM time dulu2... motip??.. SET KOMBO C [ 1 caramel popcorn (L) + 2 soft drink (R) ] menjadi pilihan ku.. Dengan pantas aku
 dan membe ku mengambil posisi masing dengan
 mnggunakan formasi 4-4-2 utk mendapat hantaran 
cerita yang baik... (macam main bola pulak)... 




Jalan cerita agak slow mula2 dan mula menampakkan klimaks apabila heronya telah masuk ke dalam kapal angkasa makhluk asing tu... Tapi... Tiba2....

...

THE ENDING


Hahhh??.. Dah habeh ke??... Carut marut mula dilontarkan oleh para penonton yang tidak puas hati termasuk lah aku... agagaga... Tapi best gak r tengok time diorang lawan dengan alien2 tu... aku bagi 3 bintang dari 5.... Aku rasa mungkin ada SKYLINE 2 nanti, InsyaAllah, sebab pengarah2 sekarang memang suka buat cerita sambung2.... haishh... 



( mood : waiting for movie TRON bulan disember nanti )


7 comments:

eMMe said...

salam luffy, ramai ckp skyline tak best...so, akak amik sikap berhati2 kalo nak gi tgk wayang, make sure gazet dia menarik, ternyata skyline gazet dia tak menambat hati akak mu ini, hiks~

Eazy Izzuddin said...

skyline x tgk lg..
ngah tunggu tron n harry potter hehe

mama qistina said...

nasib tak tengok lagi tak minat ngan citer makhluk asing ni

dayah SnoW Heuka said...

ayo0o cam bes jek lawan2 alien lark tuh ehehe :))

Daus said...

Hai, selamat datang, time kaseh... hemoh3...

Luffy said...

mmg kurang best cket..tp nk wat cmne,dh tertengok..huhu

qiela said...

hehe..x best erk??
naseb x tgk ari 2..
erm da tgk unstoppable??
best2..synopsis ade kat blog qiela..