Wednesday, April 25, 2012

FINAL UEFA : CHELSEA VS ???

Semalam balik kerja lepak2 jap terus tidur, tak tahu sejak dua tiga menjak NI aku asyik tidur awal je.. Susah nak tidur lewat macam dulu2. Dapat bantal terus terlelap. Pastu terbangun kol 1 pagi, tak tahu nak buat apa, ambik rubic cube baru beli terus settlekan..Perghh, makin laju la pulak aku dapat settlekan. haha..(bangga sorang2)..



Ingat nak tidur balik tapi terkejut bunyi loceng housemate, dalam hati " Apa kejadah pulak kau kunci jam pukul 2 pagi ni " , baru teringat ada game Barcalena lawan Chelsea.. Disebabkan tv kat rumah tak pasang Astro lagi, terpaksa la aku pergi kedai mamak tengok. Untung betul kedai2 mamak kalo time2 camni, game pun sedap. Tiga kedai aku survey dulu tengok yang mana tak banyak manusia pastu duduk la kat satu kedai, nasib baik game baru 3 minit start..Dari awal aku tengok chelsea dah berkerumun umpama kereta kebal kat kotak penalti, Barca pulak dok serang dengan nafsu yang membuak2 untuk mencari gol, penonton2 pulak tidak keruan melihat situasi tersebut..Keputusan Chelsea menang dengan agregat 3-2..Terkejut jugak la tengok Barca kalah, tapi bak kata coach aku, biar game bosan janji menang..Orang tak tanya " Semalam game ko cantik tak? ..Orang akan tanya  " Semalam game ko menang x? "..Trololol..  













1 comment:

Syakir Rahman said...

hahahaha...betol2... menang tuh yg org nk dgr....