Monday, January 3, 2011

SELAMAT HARI JADI FOLLOWER2 BUDAK KAMPUS


Sape punya burfday hari ni angkat tangan tinggi dari kepala.. Nah aku 
bagi hadiah.. haw3.. Yang burday dia 1hb dengan 2hb Jan tu aku wish 
hepy belated burfday k..



Kepada semua follower2 Blog Budak Kampus.. Aku nak anda inform tarikh burfday anda2 dekat ruang comment entry ni supaya senang aku nak wish burfday anda2 sepanjang tahun 2011 ni ok.. Dan mungkin aku akan bagi present dekat sape2 yang selama ni rajin singgah blog yang biasa2 ni, join 
contest atau komen romen entry aku.. 

blogbudakkampus.blogspot.com


p/s : aku nak tukar URL lagi.. sumpah ni laz.. 

12 comments:

zati said...

time kasih time kasih sebab wish hehe, ehh2 lambat lagi burfday zati :p

burfday zati 5 september 1991 *luffy yg suh tinggal komen tarikh hari jadi* XD

luffy dah tukar URL rupernyee huhu, patut cari luffy gune url lame tapi tak jumpe O.o

Saiedah Syamielah said...

kenapa nk tukar url?? tk best ke dgn url sekarang? ke nak tukar layout/templates baru sampai kena tukar url lain?..nnt susah la orang nk singgah..sesape yang rajin melawat blog awak ni mesti lost contact nnt..

LehaMY said...

isk isk isk. selalu nak view blog tapi tak dapat. rupanya dah tukar url lak. ngeee :D selamat hari jadi gak ! hahahha

asmaqhusna said...

ho yeah! nak bagi hadiah ye...saya punya birthday kamis ni, 6 jan...jgn lupa bg hadiah tau...ngeee~

nur dhiya' aida said...

nak menyemak! HAHA

13 august tawu..jgn lupe ea ea hehe :)

+dieabella+ said...

blog pon nampak laen jek...=)

kinah said...

hahah.. 5/1 t tau.. :) hehehe..

Echin Nadiossa said...

thanks sebab wish,even bufday saya bulan 4.saja nak feeling ;p

tomatokering :) said...

alahaii susah2 je nak bagi hadiah . btw , beday ceq 15.6 nie . jgn lupe ye . lambat lagi nih takut luffy nyanyok . haha :D

:: maziNy raffilah :: said...

nk jugak!! 1st feb. nk hadiah besar2..haha

p/s : nape suke tuka url.hadoiiiiiiiiiii

forever love said...

atq bzdy 14/10/1990..

hikhikhik..xyah la tukar URL..payah la...

misz FaTiN said...

nak nyibuk juga bule.. huhu..
my bezday 24 mac.. :)

http://atentiqa.blogspot.com/2011/01/contest-fesyen-untuk-semua.html