Wednesday, January 5, 2011

Jom Makan Sperm


SPERMIES.. gula2 yang anda suka telan..

Ok, 1st gua tengok gambar ni gua gelak sorang2.. ( apesal gua2 pulak ni ).. haw3.. Ada pulak gula2 bentuk sperm.. Aku tak pasti syarikat negara mana 
yang keluarkan produk yang berunsur lucah ni.. Tapi yang pasti produk ni tak ada lagi dikeluarkan dekat Malaysia.. Bagi kaum hawa, anda tidak perlu risau sebab sperm ni tak akan boleh membuatkan anda mengandung.. Bagi sesiapa yang berminat dengan produk ni boleh dapatkan di pasaraya2 berdekatan dengan anda.. tu pun kalo jumpa r..


Bentuk sperm dah ada.. bentuk ovum tak ada ke?? 


21 comments:

NURUL NADIA ROSLAN said...

geli nye nak makan! haha

Nur said...

hhahaaha..kartun betul..:P

THE LEKAT LEKIT STORY said...

lor.. kok gitu sih! aduhai.. kalau ada pun segan lak nak beli. kalau beli pun kotak sorok rapat2.. almaklum la gadis.. Op's gadis ker?? kekekekekekeke

miSz TiQue said...

eyuwwwwww =D

LolliPop duDe said...

haha!
gila pelik!

miSz TiQue said...

eyuw..

♥cutebabygirl♥ said...

bongek gile! hahaha

ala. klu mkn sperm betul pun x ngandung jugak. haha. (mentang2 i budak sains) :P

Saiedah Syamielah said...

perlu ditapis ni,,,open the door sangat la nama makanan ni,,klu budak2 kecil tahu makna sebenar nie,,payah2,,kecik2 dh pandai terlebih,,,(^^,)

Lulu Amira said...

ambooii pk ciikk...
bkan mainn ag eyhk..hahha

asmaqhusna said...

gilak ah! geli je rase nak makan.....huhuu

cik madu ♥ said...

hahahaha...
sangat lucah~
:P

Faiz Tapit said...

makan sperm... nyum2!

Botak said...

hahahahaha...
bengong..
buat nyer sperm tu hidup ke.. :P

TiMmiE said...

adeh.sape yg sengal sgt ni dah xde idea lain nk buat gula2..

sarah abadan said...

peh gile gile! gile geli! geli geli! gile gile!

Cik Mieyrarif said...

erkkk. putus urat kentut mya ketawa

chittysarah said...

macam sodap jer~~
hahhahaha

Mra Mastura said...

perisa perisa??

Anis izyan Abd Rahman said...

yaAllah~
ade jugak
mcm nie
isk3x macam2

+dieabella+ said...

geli betol!haha

fathiah said...

giler ah... sperm.... hahahahaha