Saturday, January 1, 2011

..:: Azam Si Budak Kampus ::..


Bila masuk tahun baru je mesti nak kena ada azam.. perlu ke? Ia jadi tak perlu kalo tahun2 lepas punya azam pun tak tunaikan.. Tapi orang cakap azam tu sebagai pembakar semangat.. So, azam aku tahun ni nak study rajin2 sampai dapat 4 rumah flat, pastu apply jadi TNC ( Timbalan Naib Cancelor ) UKM.. Bukan apa, cikgu sekolah menengah aku dulu pesan target kita kena tinggi kalo nak pape.. Bila  dah dapat jadi naib cancelor nanti aku nak buat syarat tambahan.. Sape yang ada blog je akan dipertimbangkan masuk UKM.. Mengamuk budak2 yang tak ada blog nanti.. haw3.. 




Sebenarnya aku nak kumpul duit banyak2, tak nak membazir macam tahun lepas.. Target aku tak banyak pun cuma dalam sejuta dua macam tu.. Bukan tamak tapi berjimat cermat dan bijak menabung.. Kalau dapat lebih alhamdulillah.. Boleh belikan sebijik dua Inspira untuk mak aku untuk 
buat dia pergi pasar..




17 comments:

Sab Buenoo said...

azam aku taun ni.

nak rajin komen entry ko tiap kali ko post.

harharhar.

Pezol Stylez said...

azam aku thn ni nak jadi secret admire blog ko tiap kali ko post entry ko...;p

YUL said...

muahahaha, azam oh azam. harap2 cita2 ko tercapai jadi TNC, nnt senang lah aku nak masok

Anisa Hang Tuah said...

azam nis adalah nak bertemu jejaka yg bernama azam

.::miss_jiey::. said...

nak gak inspira sebijik..ngeh3

miss miera said...

nk jugak sebijik inspira ... ngeee ~.~

KUREKURE COMEL said...

hahaha...nice....anak baek la ni ek....aduuhhh...

❤NazirahMoktar❤ said...

hahahahahha..nak jadi tnc, first time dgo..

zOeY zAu YaH said...

hikhik..apelah kamu ni..comel aje..

Echin Nadiossa said...

HNY.semoga apa yg diazamkan tercapai :)

.:padie_eyla:. said...

haha. kire kalau aku bukan ukm skang nieee, kalau apply, kompem dapat masuk la kan.? hak3.!!

Shag said...

Moga tercapai apa yg di inginkan. AMIN ;)

http://shagcomot.blogspot.com/

Nuryn Weida said...

azam biar kene tinggi!i like..hehe

kakyon@kakrose said...

baiknya hati cucu ni.kalau betul2 jadi cucu nenek..memang nenek timang tinggi..tinggi..hehe

sarah abadan said...

kahkahkah...tade blog xleh masok ukm...terbaek! bhahahaa XD

bee honey said...

ak nk bli pesona je..inspira xmo...kui3..

kiwi said...

azam thun bru ni..erkk..mls nk berazam..haha..btw gud luck