Wednesday, December 15, 2010

..:: WAKENABEB EDISI BUDAK KAMPUS::..


Semalam aku dengan tidak tersengaja mendapat inspirasi untuk buat prank dekat membe aku.. Hasilnya memang tak dijangka, cukup memuaskan hati 
bak kata orang2 kita Terbaik Dari Ladang.. harharhar.. 




Sebelum kejadian aku saja2 bukak website UKM nak tengok result sem lepas aku.. Pastu terjumpa pulak menda ni.. PENGAMBILAN BUKU AMANAH SAHAM 1 MALAYSIA.. Dekat dalam ni ada senarai nama pelajar2 yang ponteng tak ambik lagi buku ASM dorang.. Bukak2 je perghhh.. bapak ramai sampai 779 orang.. Masa tu memang tak terpikir lagi menda jahat sebab aku tak suka buat jahat sebenarnya.. haha.. Tetiba nampak nama membe 
aku pastu teringat dia ada hutang dengan UKM
 ( aku pun ada hutang gak r dalam riban2 )


Apa aku buat ?? 
1) Print screen senarai yang ada nama dia
2) Edit gambar kasi highlight pastu bulatkan besar2
3) Upload dekat wall facebook dia dengan status 


'STUDENT2 WANTED YANG BAKAL DIHENTIKAN PENGAJIAN'
..
  
Ni confirm dia tengah cuak giler.. haha..
.. 


10 minit kemudian.. 
Tuutt! Tuutt! SMS! SMS!


" Wey..mengong r k0 g tag name aku kt fb..xyah r tag..t mak bpak aku nampak kot..tu kes aku x byar yuran dr sh0rt sem tu


Hamekk kau, terus dapat mengong.. Tu r, pergi kenakan membe sape 
suruh.. Terus online chat FB dia suruh aku delete gambar tu.. haha.. aku gelak guling2 sambil buat backflip 2-3 kali kot dengan roomate aku.. bapak r tak tahan, senak pewot dow.. 

lu ingat lu ensem sikit tak boleh kena prank


Bila dia cakap dia menangis pasal menda tu, aku terus moral down.. fuhhh..sampai menangis dia aku buat.. Gila tak gila r dia cuak.. Dia pompuan, tu dia menangis tapi kalo laki cuak je kot, tak tau r kalo de laki yang nangis gak kalo kena.. hoho.. Pastu aku bagi tau menda sebenarnya.. Tapi pape pun


LU KENA BEB!! 


p/s : " Kena panggilan hangit pon x mcm ni beb.." kata mangsa tersebut

31 comments:

Sab Buenoo said...

hahaha.
kejam sunggoh ko nih.

forever love said...

kejam gler luffy nie

cik madu ♥ said...

hahaha..
i like~

:)

Mra Mastura said...

seb bek bukan member luffy~ lalala

NadiRah said...

kamu kejam!! hehehe

cik miera said...

la..cian dier..huhu..

i am S!L4H.. said...

uishhhh sentapp di situ..ngahahah

kiwi said...

uish.nakal gilak.haha

lavender harum wangi said...

bagus weh! amalkan selalu.. ngeong2~ :D

Yellow LEOpard said...

pastuh die tak maki hamun ko ke?huhu

Jejaka Terhangat said...

haha..pekene pompuan..agak kejam gak la..at least ko insaf kejap..len kali bleh plan buat prank lebih dasyat. ngehh..!!

qasehraihan said...

qaseh datang jnguk entri dia dan folo dia..me folower ke-753..jengukla kita dan folo la ugek ye..keep in touch..

akeep razalee said...

woot!! ini style yang ganas!. .haha



pelacuran semakin 3D

nohfee said...

hahaha. siot je. dulu aku kena gak "wakenabeb" ni, aku dak habis mencarot..rupenye, orang tu rakam je sbnrnye, bukan kol betol pon. ngek betol~~

fazreen tan said...

hahaha
luffy dlm one piece character dia baik jek....ahahaha

shuhada said...

MENGONG!!!!!!!!!!!!
bapak kejam ko wat aku cam tu lufti...
x psal2 aku nnges...dah r aku jnis ssah nnges...mengong3...amek mengong 150 JUTA KALI.....
smpai ati ko kenekan aku....pdahal aku baek kot ngn ko..... :p

yan_n.i.m said...

giler kejam..!
tp konpem bes en kan mmbe3..! hehe

ijatnuar87 said...

hehehe...wakenabeb ni kompom kena belasah nih,hehehe

nora said...

gile kejam, sampai nangis ko buat dia

Syiela O-lala said...

uish, kejam gilaa

Amna.Qadeeja said...

kah3 gila vaving tol ! dasyat ! buatnya org 2 de skit jntung xpsl2 jd banduan xbertauliah ngiaahahha ;D

shuhada said...

http://myheart-norshuhada.blogspot.com/2010/12/wakenaaaaaaaaaaaaaaaaabeb.html

khas tuk ko lufty~

mish cokat said...

hha. lawak lawak... tp, kasihann seh sape yg kene uh. simpati... :D

AziE-rAh said...

Wah.. Kejam tue. Mmg sure la dia akan cuak...
Hahahhaa...
Jom join ---> http://qaisarahanina.blogspot.com/2010/11/giveaway-from-ibusyiranina.html

Eazy Izzuddin said...

hahaa
dah terkena
xD

Layans~
Ku Rindu Dia

princess hanna said...

haha..nakal tol...

qiela said...

hahaha
saba jewp laa..
nakal btol luffy nie..
hekhek..cian jewp die uh..

sarah abadan said...

hahahha best kenekan org ea.. XD

^baju kurung^ said...

haha... kejam ngat tu

chittysarah said...

kejam!
tapi i like~~

lalalala~~

+dieabella+ said...

kesian kawan ko tuh...kalu aku pon nanges..hehe