Saturday, December 4, 2010

..:: SPEED TRAP UNTUK BLOG ::..

Fuhhh... Nasib baik tak kena saman tadi, ada Speed Trap rupenya kat simpang tu.. Aku rasa tak ada la laju sangat aku bawak tadi time blogwalking.. Korang pernah nak check tak tengok korang ponya blog tu ringan ke berat.. Kalo 100 kilo ke bawah tu ok r kira ringan.. Kalo pakai internet yang gila babeng laju tu tak payah risau r nak blogwalking.. Tapi ada jugak orang yang internet dia slow gila kadang2 kan, susah sikit r kalo nak bukak blog2 yang berat.. Nanti perasaan teruja mereka2 nak baca blog korang terbantut lak kan.. Tapi aku tak kisah blog korang berat ke tak.. agaga..



Credit to   SOSEH-SOSEH MEAW


ni BLOG BUDAK KAMPUS punya..

bawah 100.. ok r tu kan..



Kalo korang nak check untuk korang punya boleh tekan2 kat  SINI


p/s : laju tak korang bukak blog aku?? erkk..

11 comments:

meaw said...

kahkahkahkahkah......tak jeles pong ;)

Sab Buenoo said...

laju2.
sebab tenet aku laju gila babeng.
ehehe.

PiKOk said...

ehh dlm blog pun ad speedtrap???hehehe

ct noarizah said...

Waa..ringan giler blog kamu ni!!

Miss Lemon said...

hehe org penah try ni
dan ternyata blog miss lemon itu sgt la underweight
lol :p

Anisa Hang Tuah said...

heee
nak try laa
:)

Siti said...

pergh, ringan gile! kagum seh. hehe

Terkini :
Lagu jiwang vs Lagu baru
Jom join contest kesayanganku!

shigellazoster said...

cik senah tag kamu..
http://reflisea.blogspot.com/2010/12/contest-mengenali-diri-ini.html

rossoneri said...

sangat laju blog kamu hhehe

Luffy said...

(~_^)

nadey said...

TU LA....BLOG KO MMG SENANG LOADING! TAHNIAH!

BLOG AKU ...AKU XTAU NK BUANG PE DH