Thursday, December 30, 2010

NASI LEMAK 4 - 2 BAKSO




Sepanjang blogwalking hari ni semua entry boleh dikatakan hampir 99.9999 peratus pasal bola.. Fuuhh.. Tsunami bola yang melanda disebabkan gempa kali ni dianggarkan berukuran 8.9 skala richter.. Aku pun dah terkena tempiasnya walaupun sipi2 je.. Dekat FB tak payah citer r habis semua mencarut2 sebab menda ni je.. tapi aku tak join pun.. Yang peliknya 
citer sekarang pasal bola tapi tetiba masuk citer batik.. Main bola 
pakai kain batik erk?? wakaka.. 



sedappnyee...nyum2..

MAS 4-2 IND

hmm.. sedap ke?? 


Terus terang aku mengatakan sepanjang 20 tahun ( lagi beberapa hari masuk 21 ), aku tak pernah makan bakso ni.. So, aku tak tahu rasa dia macam mana.. haw3.. 


Jurulatih bola sepak Malaysia juga dikhabarkan sebenarnya mempunyai 
karier lain sebelum mengemudi pasukan Malaysia.. 

saya tak gay, saya ok lagi..

Gambar2 ni diambik dari salah satu page dekat FB yang 
dengki dengan mamat ni.. 





Macam tak percaya sebab bola sebijik boleh gaduh2, maki2, kutuk2.. Biasa r adat pertandingan, ada menang ada kalah.. Mana ada dua pihak menang pada masa sama, seri ada r.. Diharapkan Final lain kali buat sekali je dan buat dekat stadium yang bukan negara2 yang bertanding time final tu..


18 comments:

Nur Lailatul Mohamad Anuar said...

owh,biase laa tu..dah kalah mcm tu laa citernyer..

Anisa Hang Tuah said...

sedapnye bakso..
hee

lavender harum wangi said...

ye sokong! tak payah buat kat negara yg bertanding time final~ havoc! :D

forever love said...

haha..xyah la kutuk raja kita tue..hahaha

cg_mila said...

penah makan bakso skali.tp rasa mcm x kena ngn mulut.x makan dh smpai skunk.hahaha

TheChekJah said...

mereka tak ada kerja tu, tu yang dok maki hamun tu...

haniey said...

hehe..demam bola skang..biasala..bakso mmg sedap,haniey penah mkn masa haniey dk kedah lu..kwan ma haniey wat.. :) sedap gak..

yan_n.i.m said...

biarr betikkk ng kera tuh...poyosss..
:P

♥cutebabygirl♥ said...

siyes terliur tgk gamba nasi lemak tu. grrr. dah la tgh lapar ni! :'(

btw, im proud to be malaysian! :)

ashraf said...

biasela tu.dah name pon kalah kan.tpaksa la gunakan cara lain nak kutuk org haha

Rara Farah said...

maybe la kan dyeorg xpuas hati kite menang sbb ingt kes laser yg marcus tu mengadu...huhuhu....grr..mmg tasuke si marcus tuh

tomatokering :) said...

hoho lapar nasi lemak pulak petang2 nih . haha

shahjiehan said...

nice...demam bola~

sarah abadan said...

hoho kita rakyat malaysia tak payah la kan mencarut2 cam diorang...baik kita relax je, bawak mesej aman...*dalam hati guwa panas ni* bhaha~~

::nuRuLaDHar:: said...

sedapnye nasi lemak tu..terliur neh! hihi =)

[maizura mohd nazri] said...

maen bola pakai kaen batek ? hahaha

Luffy said...

@sarah ~ ye..tgah rilex2 ni..huhu

@maizura ~ ye kot..haha..

yunykhoo said...

bakso lagi sedap tau tak... hahahaha :D