Tuesday, November 30, 2010

..:: 1st Lucky Draw by Atie Aizam ::..

Tadi ada orang TAG aku untuk G.A.. Aku tak taw nak wat apa.. 
Belasah je lah buat entry ni.. hahaha..





khas untuk


Syarat2 nye senang jer..

1. Anda mesti seorang blogger
2. Anda mesti merupakan follower atieaizam.blogspot.com
3. Anda mesti mempunyai alamat di Malaysia
4. Buat entry bertajuk: 1st Lucky Draw by Atie Aizam
5. Mesti letak banner 1st Lucky Draw tu yer kat entry anda
dan linkkan ke blog ni
6. Kat sidebar pun, jgn lupa letak banner ni dan perlu linkkan juga
7. Tinggalkan link entry anda di komen box entry ini saje
8. Tag sorang kawan anda atau lebih terpulang pada anda


Aku tag...




Tarikh Tutup: 30 November 2010

4 comments:

Innanie | Ariffin said...

ada orang ko kata?

letak laa nama aku~ ceyh!!!

Luffy said...

ceyh..nak jugak..blog ko dah pemes dgn maria ok r tu..haha..

atie aizam said...

atie singgah sini tengok penyertaan.. GoodLuck yer :)

Luffy said...

ok..thanx...