Monday, August 13, 2012

Untung Olimpik

Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu "..Kau hado? Untung betul si Pandalela Rinong, umur baru 19 tahun, tapi dah dapat main sukan Olimpik, siap dapat medal gangsa lagi tu. Aku tak berapa minat acara diving ni, tapi kalo gimrama minat lah..haha..Oleh sebab dapat medal dekat olimpik hari tu, dia dapat RM100ribu, siap pencen RM2000 sebulan sepanjang hayat, untung2.Aku yang kerja makan gaji ni entah bila lah mampu sampai banyak mcm tu, rezeki masing2 kan..Sape lah nak expect si Panda ni boleh dapat medal, bravo2, wanita pertama Malaysia dapat medal dekat sukan Olimpik..Lee Chong Wei pulak terpaksa bagi Lin Dan lagi sekali emas single badminton, time kat Beijing dulu pun kalah final, apa nak buat, Lin Dan hidup lagi zaman ni, kalau tak si Chong tu boleh dah dapat dua emas Olimpik..haha..


Mesti rasa puas gila dapat medal Olimpik walaupun gangsa je



1 comment:

Tasha said...

suailah dgn usaha dia, bangga kot! heee